Omzwervingen
Na korte tijd in dienstverband te hebben gewerkt, ben ik in 1991 naar het buitenland vertrokken om in de wintersport te gaan werken. Na enige tijd ervaring op te hebben gedaan in het hotelwezen heb ik, samen met mijn toenmalige partner, van 1995 tot 2000 een wintersporthotel in Frankrijk geŽxploiteerd. Een periode van keihard werken: van het aansturen van personeel, inkoop, administratie tot het schrobben van de toiletten en de afwas. Ik heb er veel van geleerd en heb de vrijheid en afwisseling geproefd. Ik ben er veelzijdig geworden.

Zelfstandig
In 2003 vestigde ik mij als Veelzeijdig! in Nederland. Met veel plezier pak ik sindsdien uiteenlopende opdrachten aan, op het gebied van management- en projectsupport in de zakelijke dienstverlening. Hierin heb ik mijn draai helemaal gevonden.

Diversiteit
Ik ontdekte dat ik met mijn eigenschappen, als zelfstandige geknipt ben voor dit vak. Ik ben een echte trouble shooter en vind het interessant om bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken te nemen. Ik leer er veel van en daar doe ik mijn voordeel mee in volgende opdrachten.