Persoonlijke stijl
Als ik een opdracht aanneem, heb ik ook hart voor de zaak. Mijn stijl is te omschrijven als gedreven en resultaatgericht. Ik ben praktisch ingesteld en niet bang om kritisch en eerlijk te zijn, zowel ten opzichte van werkprocessen als tegenover de mensen om mij heen. Ik vind het belangrijk dat je van elkaar op aan kunt.

Hectiek
In een hectische omgeving voel ik mij als een vis in het water. Ik heb afwisseling en druk nodig om scherp te blijven. Ik houd ervan lastige zaken in goede banen te leiden en zie altijd wel een oplossing. Ik ben niet voor één gat te vangen en steek graag de handen uit de mouwen.
In een nieuwe omgeving pas ik me vlot aan en maak me snel dingen eigen. Ik leg makkelijk contacten en daar heb ik in het werk veel profijt van.

Favoriete rol
Het liefst lever ik, on the job, een concrete en waardevolle bijdrage aan het reilen en zeilen binnen een project, afdeling of organisatie.
Van nature ben ik graag de linkin’ pin. Ik houd van netwerken, verbinden. Ik heb mijn ogen en oren altijd open.
In de positie van ‘spin in het web’ voel ik me goed. Het geeft me inzicht en overzicht en zo kan ik als vraagbaak voor anderen fungeren. Ik vind het prettig om ervoor te zorgen dat anderen in de organisatie door mijn inzet hun werk optimaal kunnen doen.